Er staat een volledige P.A. met boxen en floor monitors en microfoons. Voor het gemak van muzikanten staan…

Ook in deze ruimte zijn gitaren en basgitaren aanwezig, inclusief een contrabas en een ouderwetse piano. Deze ruimte heeft…

De Loungebar is een ruimte met wat bijzonderheden. Ook daar staat een P.A. set met boxen. Er is een pianobar en een…

Bandstart Studios can be found within the natural environment around Naardermeer. 
Being at a central location within the country we place ourselves at the heart of any musician.

Discover our beautifully decorated rooms filled with instruments and equipment for musicians and/or bands to use connected by a loungebar where guests can relax and enjoy refreshments while enjoying an atmosphere that welcomes artists from all types and ages.

Having a history of both small and big artists rehearsing, recording and creating what their hearts desire.

discover

the big room

In de eerste ruimte staan aangename zitbanken en door de sfeervolle inrichting en verlichting voelt een muzikant zich snel comfortabel. Er staat een volledige P.A. met boxen en floor monitors en microfoons. Voor het gemak van muzikanten staan er al bas en gitaarversterkers en zijn er tal van basgitaren en gitaren aanwezig. Er staat ook een drumstel met bekkens en een piano. Men hoeft dus weinig mee te slepen, maar uiteraard is iedereen daar vrij in.

PRICES

morning HOURS

10:00 - 13:00

€12 p/u

DAY HOURS

13:30 - 17:30

€12 p/u

EVENING HOURS

19:30 - 00:00

€14 p/u

ontdek

The small room

In de tweede ruimte staan wat stoelen. Er is een volledige P.A. met boxen en microfoons. Er zijn zowel bas als gitaarversterkers. Ook in deze ruimte zijn gitaren en basgitaren aanwezig, inclusief een contrabas en een ouderwetse piano. Deze ruimte heeft een eigen sfeer en wordt door veel bands ook als prettig ervaren.

PRICES

MORNING HOURS

10:00 - 13:00

€10 p/u

DAY HOURS

13:30 - 17:30

€10 p/u

EVENING HOURS

19:30 - 00:00

€12 p/u

ontdek

LoungeBar

De Loungebar is een ruimte met wat bijzonderheden. Ook daar staat een P.A. set met boxen. Er is een pianobar en een gitarenbar en er is een groot scherm en twee microfoons voor sing along activiteiten. Deze ruimte wordt gebruikt voor feesten en partijen in combinatie met de bar, maar ook om in te relaxen of even een band overleg te houden.

Wist je dat de Bandstart Studio ook te huren is voor een muzikaal feestje?
Partytime in een echte studio, waar je ook nog kunt jammen als je dat wilt. Er is een gezellige bar en Catering op maat. Voor meer informatie, 06-53510286

PRICES

EVENING PACKAGE*

18:00 - 00:00

€300,-

* Alle ruimtes ter beschikking. Inclusief barman, gastheer en keukenprins. Exclusief drankjes en hapjes