Rondje Studio

Ontdek wat de Bandstart Studio allemaal te bieden heeft

Café ‘TuneUp’

Heb je even pauze tijdens de opnames, dan kan je heerlijk vertoeven aan onze gezellige bar van Café `TuneUp´. Overdag kan je onder het genot van een kopje koffie of thee, en eventueel een versnapering, lekker even ontspannen. In de avonduren kan men ook genieten van versnaperingen. De bar is tevens te gebruiken wanneer u een van de aanliggende ruimtes huurt voor feesten.

De Lounge bar

Een sfeervolle ruimte met een piano- en gitaarbar om als muzikant of bezoeker even lekker te ontspannen of om in de relaxte sfeer wat muzikaal werk te bespreken. Ook hier staan een piano en kleine zanginstallatie.

De grote oefenruimte

Deze oefenruimte is erg geliefd bij bands vanwege het goede geluid en de sfeervolle inrichting; ook de bekende bands repeteren hier graag. De ligging van onze studio is ook erg gunstig, zo vlakbij Veronica en andere radiostations.

De tweede oefenruimte

Onze 2de oefenruimte is ook volledig ingericht. Daar staan zelfs twee drumstellen en twee basinstallaties (dus ook geschikt als lesruimte voor muziekdocenten). Verder staat hier ook alle benodigde apperatuur voor een geslaagde oefensessie.

De midi- en beeldruimte

In deze ruimte staan een Apple computer en een midi keyboard. Hier kan men met Final Cut Pro videoclips maken en met Ableton en Nexus creatief zijn met midi muziek (interessant voor DJ’s om hier samen te werken met muzikanten).